Sanitair

10x Badkamer met WC


Sommige mensen willen geen WC in de badkamer, omdat ze liever een aparte WC willen. Voor anderen is een badkamer niet compleet zonder een WC. En weer voor andere mensen is er geen andere mogelijkheid dan om de WC in de badkamer in te richten. Omdat je een heel klein appartement hebt bijvoorbeeld, of omdat er geen ruimte is op de verdieping voor een aparte WC. Voor iedereen die van plan is om een WC te plaatsen in de WC, willen we vandaag tien mooie inspiratie voorbeelden laten zien van badkamers met een WC!

Badkamer met WC

Een WC maakt de badkamer compleet

Of je het aanvankelijk wilt of niet, uiteindelijk zullen de meeste mensen er blij mee zijn. Het is immers wel handig om even snel naar het toilet te kunnen, net voordat je in bad of onder de douche gaat. Hoe je het went of keert, het is een moderne voorziening, die een complete badkamer nóg completer maken.

Badkamer met WC

Badkamer met WC

Badkamer met WC

Waar plaats je de WC in de badkamer?

Als je hebt besloten om een WC in de badkamer in te richten, is de positie in de badkamer, het eerst waar je vaak aan denkt. Waar komt de WC? De positie van de WC kan namelijk de indeling van de badkamer bepalen. Plaats je het naast de douche, gescheiden door een glazen douchewand of een muur? Of plaats je het naast de wastafelmeubel? Deze positie is natuurlijk ook afhankelijk van de ruimte van het toilet. Bij een grote badkamer, zal deze heel anders kunnen zijn dan een kleine badkamer.

Badkamer met WC

Na de positie, is de WC zelf waar je aan denkt. Wat voor WC wil je? Wil je een hangtoilet of een toilet die op de vloer wordt geplaatst? Voor de mooiste moderne wc’s voor je badkamer, kan je een kijkje nemen bij Badkamerdepot.be.

Tot slot zijn er naast de WC zelf ook andere elementen waar je rekening mee moet houden. Als je een WC hebt, dan heb je ook een bedieningspaneel, een wc-rolhouder, en een toiletborstel nodig.

Badkamer met WC

Badkamer met WC

Badkamer met WC

Badkamer met WC

Badkamer met WC

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply