Kleine badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Kleine moderne half open badkamer van master bedroom


Dit is de badkamer van het Point Lonsdale project van Inform Design. De interieur architecten van het architectenbureau hebben in Point Lonsdale in Victoria een modern vrijstaand strandhuis ontworpen en ingericht. De woning kenmerkt zich met een speelse split level indeling en een modern minimalistisch interieurontwerp. In totaal heeft de woning drie slaapkamers op de benedenverdieping, en op de bovenverdieping is nog een master bedroom ingericht. Die master bedroom heeft een eigen badkamer gekregen. En dat is dus deze badkamer.

Kleine moderne half open badkamer van master bedroom

De interieur architecten hebben gekozen voor een half open badkamer. Ze hebben een vaste muur geplaatst tussen de slaapkamer en de badkamer, maar de deuropening hebben ze open gelaten. De muur aan de slaapkamer kant wordt als hoofdbord gebruikt, die volledig met mooie warme houten planken is bekleed.

Tegels

De badkamer is klein en smal, maar het is wel super mooi en praktisch ingericht. De vloerbedekking van de slaapkamer loopt over op vloertegels. Stijlvolle moderne lichte vloertegels, gecombineerd met smalle verticale witte wandtegels. De badkamer had oorspronkelijk geen raam, maar omdat ze natuurlijk licht toch erg belangrijk vinden, hebben ze een dakraam gecreëerd.

Kleine moderne half open badkamer van master bedroom

Inloopdouche, toilet en badkamermeubel

Recht onder het dakraam is de douche ingericht. Een ruime inloopdoche met een glazen douchewand en een luxe regendouche set. Aan de wit betegelde muur is een klein zwart plankje gemonteerd, waar kleine spullen op geplaatst kunnen worden. Naast de inloopdouche vind je het toilet en de badkamermeubel. Een moderne badkamermeubel met zwarte kastdeuren en een strak wit wastafelblad. Daarboven vind je een op maat gemaakte spiegelwand.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply