Grijze badkamers

Ruime stoere badkamer met mooie planten


Houd je van stoere badkamer? Dan zal deze badkamer jou zéker aanspreken. Het is de badkamer van een hele bijzondere woning gelegen in Singapore, die in 2017 ontworpen en ingericht is door de architecten Han Loke Kwang, Chong Wen Jin en Thomas Ong van architectenbureau HYLA Architects. De woning heeft een woonoppervlak van maar liefst 360 vierkante mater. De woning kenmerkt zich met een hele fijne open karakter, waarbij de natuurlijk ook een mooi plekje heeft gekregen in het interieur, in de vorm van heel veel mooie grote planten. Dat komt ook terug in het ontwerp van de badkamer.

Ruime stoere badkamer met mooie planten

De badkamer is lekker ruim, en is dan ook verdeeld in twee gedeeltes. Je hebt het gedeelte waar de douche en het bad zijn ingericht, en je hebt het gedeelte met de wastafels.

Beton

De badkamer is voorzien van een super hoog plafond van beton. Daarbij zijn ook hele stoere betonlook tegels gekozen, waarmee de muren en de vloeren zijn betegeld. Zelfs de wastafel meubel heeft een betonlook gekregen. Daarop zijn twee mooie mat zwarte wastafels geplaatst, gecombineerd met strakke inbouwkranen en een grote wandspiegel aan de muur.

Ruime stoere badkamer met mooie planten

Daartegenover, waar een stoere zwarte stenen muur te zien is, vind je de plantenbak. Een grote brede vaste plantenbak met verschillende mooie groene planten en bomen.

Vrijstaand bad en open douche

Achterin de badkamer vind je het gedeelte met de douche, het bad en het toilet. Ze hebben gekozen voor een modern vrijstaand bad, die tegen de grote betonnen muur is geplaatst, waar een nisje op hoogte van het bad is gecreëerd. De douche is ook erg bijzonder, een open douche, waarbij de douche gemonteerd is in een betegelde paal.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply