Geen categorie

12x Badkamermeubel van underlayment


Underlayment is een plaatmateriaal die vooral in de bouw werd gebruikt, maar je ziet underlayment steeds vaker gebruikt worden binnen in huis. Het biedt verschillende voordelen als je het bijvoorbeeld vergelijkt met massief hout of mdf. Zo is underlayment heel goed bewerkbaar, het zijn vrij sterke platen en het materiaal is erg duurzaam. Daarnaast ziet underlayment er ook gewoon heel mooi en stoer uit. Dat is dé belangrijkste reden waarom deze trend zo populair is. Ook in de badkamer zie je steeds vaker underlayment en multiplex gebruikt worden. Als je het op de juiste manier bewerkt, dan is het namelijk gewoon vochtbestendig. Vandaag willen we laten zien hoe mooi een badkamermeubel van underlayment kan zijn, aan de hand van twaalf mooie inspiratie voorbeelden. Welke vind jij het mooist?

1. Kleine underlayment badkamermeubel

Voor deze kleine badkamer is een kleine underlayment badkamermeubel gemaakt, die precies tussen de douche en het bad past. Het biedt redelijk wat kastruimte, en op de meubel is een opbouwwastafel geplaatst, gecombineerd met een stoere zwarte inbouwkraan en een grote ronde zwarte spiegel.

Badkamermeubel van multiplex

2. Underlayment muren

In deze badkamer hebben ze geen badkamermeubel van underlayment geplaatst. In plaats daarvan zijn alle muren én het plafond met underlayment platen bekleed. Dit hebben ze gecombineerd met kleine vierkante witte vloertegels. Aan de underlayment wandwastafel gemonteerd.

Badkamermeubel van multiplex

3. Zwevende underlayment meubel en wandmeubel

Voor deze badkamer hebben ze gekozen voor een combinatie van een brede zwevende underlayment meubel, gecombineerd met een underlayment wandmeubel. De zwevende meubel heeft drie vakken, waarvan twee open vakken en één dichte vak. De wandmeubel heeft alleen maar open vakken.

Badkamermeubel van multiplex

4. Underlayment badkamermeubel op maat

Deze bijzondere badkamer heft blauwe vloertegels en witte wandtegels. Er is een zwevende underlayment meubel gemaakt, die precies over de breedte van de muur past. Aan de wand is een grote spiegelkast gemaakt, ook van underlayment.

Badkamermeubel van multiplex

5. Underlayment inbouwkast

De muur waar het hangtoilet aan gemonteerd is, is volledig van underlayment. Niet alleen het muurtje van het inbouwreservoir, daarboven is een strakke inbouwkast gemaakt met veel opbergruimte. Daarnaast is er ook een kleine zwevende badkamermeubel met ladekast gemaakt.

Badkamermeubel van multiplex

6. Underlayment accenten

Underlayment komt op meerdere plekken terug in het ontwerp van deze badkamer. Zo is de deur van underlayment gemaakt, het plafond is bekleed met underlayment platen, en er is een meubelset ontworpen, bestaande uit een zwevende badkamermeubel met twee ladekasten naast elkaar en een open wandkast aan de achterwand.

Badkamermeubel van multiplex

7. Roze meubels en underlayment meubel

Hierboven hebben we de badkamer laten zien met de blauwe tegels. Deze badkamer is afkomstig van dezelfde woning. Het ontwerp is bovendien vergelijkbaar, het grote verschil is dat ze hier gekozen hebben voor roze tegels in plaats van blauwe. Roze staat zelfs nog net iets beter bij de underlayment badkamermeubel.

Badkamermeubel van multiplex

8. Underlayment badkamer

Een underlayment deur, underlayment wanden, een underlayment spiegelkast en een compacte underlayment badkamermeubel. Je vindt het allemaal in deze mooie badkamer.

Badkamermeubel van multiplex

9. Designmeubel

Deze badkamer is vrij smal, daarom hebben ze gekozen om de volledige breedte te benutten met een maatwerk oplossing. Deze bestaat uit twee lage kasten, een open plank, een wastafel en een brede maatwerk spiegel. Het geheel heeft een hoog designgehalte!

Badkamermeubel van multiplex

10. Compacte zwevende underlayment meubel

Deze compacte underlayment meubel lijkt heel erg op de badkamermeubel #8. Het grote verschil is dat deze rechthoekige open deurgrepen heeft in plaats van ronde deurgrepen. Ook mooi!

Badkamermeubel van multiplex

11. Underlayment badkamermeubel met betegeld werkblad

Deze underlayment badkamermeubel met verschillende kastjes is afgewerkt met een mooi betegelde werkblad. Ook het onderste gedeelte van de achterwand is met dezelfde tegels betegeld, gecombineerd met een roze muur daarboven. Het underlayment past super mooi bij de witte tegels en de roze muur.

Badkamermeubel van multiplex

12. Grote badkamermeubel van underlayment

Hier is er gekozen voor een grote brede badkamermeubel, die volledig van underlayment is gemaakt. Het heeft drie ladekasten, met daaronder een grote open vak, waar bijvoorbeeld handdoeken opgeborgen kan worden. Ondanks dat het plaats biedt voor dubbele wastafels, hebben ze tóch gekozen voor slechts één wastafel. Het ziet er wel heel mooi uit!

Badkamermeubel van multiplex

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply