Moderne badkamers voorbeelden

Kleine moderne badkamer met diamanttegels


Het ontwerp van deze kleine badkamer is gemaakt door de ontwerpers van Metaforma. Het Poolse architectenbureau heeft Poznań een moderne luxe villa gerealiseerd. Zowel het exterieur als het interieur is onder handen genomen. Het is een super ruime villa met ook een enorme tuin en een dakterras als buitenruimte. En het is maar voorzien van twee badkamer. Een grote badkamer, en een kleine badkamer. Dit is uiteraard de kleine badkamer.

Kleine moderne badkamer met diamanttegels

Diamant-achtige wandtegels

De badkamer is klein, maar de indeling en het ontwerp zorgen ervoor dat het een hele fijne badkamer is. De wanden en de vloer zijn betegeld met strakke lichtgrijze vloertegels. Er is één wand die een andere behandeling heeft gekregen. De grote muur, die over de hele lengte van de badkamer loopt, is betegeld witte diamant-achtige wandtegels. Deze muur is dan ook dé blikvanger van heel het ontwerp.

Houten bakkamermeubel en zwarte designradiator

Als je de badkamer binnentreedt via de mooie houten deur, kom je als eerste de badkamermeubel tegen. Een mooie houten badkamermeubel met daarop een witte wastafel en bijbehorende kraan. Aan de muur daarboven is een grote rechthoekige spiegel opgehangen met een zwarte stalen rand. Daar is ook de zwarte designradiator gemonteerd. Het handige van deze radiator is dat het voorzien is van stangen, waar je handdoeken aan kunt hangen.

Kleine moderne badkamer met diamanttegels

Inloopdouche met glazen wand tot plafond

Aan de andere kant van de badkamer is de inloopdouche ingericht. Een ruime inloopdouche, die afgeschermd wordt middels een smalle glazen douchewand. De douchewand is volledig op maat gemaakt, en loopt van de vloer helemaal tot aan het plafond.

Tussen de badkamermeubel met wastafel en de inlooopdouche vind je nog een toilet.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply