Moderne badkamers voorbeelden

Moderne badkamer met grote glazen wand en glazen deur


Glazen wanden kom je vaak tegen in de badkamer. Maar dan heb je het vooral over glazen douchewanden. Deze badkamer is niet alleen voorzien van een glazen douchewand, één hele muur is zelfs volledig van glas!

Moderne badkamer met grote glazen wand en glazen deur

Luxe penthouse

Het is de badkamer van Penthouse V, een luxe appartement gelegen in Pörtschach am Wörthersee in Oostenrijk. In totaal heeft het een woonoppervlak van maar liefst 250m2. De interieur ontwerpers van architectenbureau Destilat hebben het interieurontwerp gemaakt.

Het is een modern en super licht appartement, die erg strak is afgewerkt. Houten vloeren zijn gecombineerd met strakke witte wanden, en de meubels hebben een modern Scandinavisch tintje.

Moderne badkamer met grote glazen wand en glazen deur

Gordijnen voor privacy

De badkamer is bereikbaar vanuit de lange brede hal, en omdat de muur volledig van glas is, kan je vanuit de hal in de badkamer kijken. Zo’n glazen wand en glazen deur ziet er mooi uit, maar heel veel privacy heb je niet in de badkamer. Daarom hebben ze aan de binnenkant gordijnen opgehangen, die je over de gehele breedte dicht kunt maken.

Strak en modern

De stijl van de badkamer is modern en strak. Ook daar zijn de wanden strak afgewerkt en wit geschilderd, terwijl er voor de vloer gekozen is voor een strakke grijze gietvloer. De wand waar de douche en het vrijstaand bad te vinden zijn, heeft wel een andere bewerking gekregen. Die muur is namelijk betegeld met kleine blauwe mozaïektegeltjes. Aan de grote witte muur is de badkamermeubel gemonteerd. Een moderne strakke zwevende badkamermeubel met dubbele wastafel en bijpassende brede wandspiegel.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply