Moderne badkamers voorbeelden

Badkamer en suite met ovalen bad en open douche


Deze badkamer hebben we gevonden bij Marmur Studio. Een ontwerpbureau uit Polen, die vorig jaar een heel stoer appartement heeft ingericht van 90m2. Het appartement heeft twee slaapkamers en twee badkamers. In de master bedroom hebben ze een hele mooie inloopkast gerealiseerd, en daarnaast heb je daar ook toegang tot een eigen privé en suite badkamer. De badkamer ziet er zo uit!

Badkamer en suite met ovalen bad en open douche

Nat en droog gedeelte

De badkamer is compact ingericht. Er zijn twee gedeeltes gecreëerd, het natte gedeelte en het droge gedeelte. Deze twee gedeeltes zijn middels een vaste halve scheidignswand van elkaar gescheiden. De vloer is betegeld met hele stijlvolle granito tegels, in een mooie grijzegroene kleurtint. Dit hebben ze gecombineerd met grote rechthoekige witte wandtegels. De grote muur waar het bad tegenaan is geplaatst, heeft andere tegels gekregen. Die is namelijk betegeld met mooie smalle rechthoekige blauwe tegels.

Badkamer en suite met ovalen bad en open douche

Open douche en vrijstaand bad

Ze hebben gekozen voor een vrijstaand ovalen bad, gecombineerd met een inbouwkraan en douchekop. Bij het bad is ook een open douche gecreëerd, die ingericht is met een luxe regendoucheset met een grote regendouche. In de wit betegelde muur zijn twee handige vierkante nisjes gecreëerd, waar kleine flesjes in geplaatst kunnen worden.

Badkamer en suite met ovalen bad en open douche

Aan de andere kant van de badkamer, in het droge gedeelte, vind je de wastafel. Ze hebben een mooie zwevende houten wastafelblad aan de muur gemonteerd, waar de wastafel in geïntegreerd is. Daarboven vind je een grote wandspiegel die dezelfde breedte heeft als het wastafelblad.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply