Moderne badkamers voorbeelden

Moderne badkamer met beton, hout en marmer


Voor een moderne vrijstaande villa in Polen hebben de interieur ontwerpers van architectenbureau Studio de Materia onderstaande badkamer ontworpen. De Poolse interieur ontwerpers hebben een interieurontwerp gemaakt dat gekenmerkt wordt door mooie stoere materialen zoals hout, beton en marmer. Super mooie materialen die op een hele bijzondere manier zijn gecombineerd. Dat zie je ook terug in de badkamer.\

Moderne badkamer met beton, hout en marmer

Mooie materialen

In de hele badkamer, eigenlijk door het hele interieur, is er gekozen voor de combinatie van een betonnen vloer en betonnen wanden. Zelfs het plafond is van beton. Met behulp van houten elementen hebben ze deze kille basis gecompenseerd met warmte. In de badkamer komt dat terug in mooie strakke houten schuifdeuren, die de badkamer verbinden met de inloopkast en de slaapkamer.

Moderne badkamer met beton, hout en marmer

Zoals gezegd is marmer ook een belangrijk materiaal in het ontwerp. In de badkamer komt dat terug in een prachtige moderne zwevende wastafel van marmer. Daarop is een witte waskom geplaatst, gecombineerd met een grote ronde spiegel aan de wand.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply