Luxe badkamers voorbeelden

De luxe badkamer van een mooie Tribeca loft


Als je aan een loft denkt uit New York, dan komen woorden langs als stoer, industrieel en pakhuis. Dan denk je in ieder geval niet aan de stijl, die je terugziet in deze badkamer. Tóch is het een echte badkamer van een Loft gelegen in de mooie wijk uit New York. Het loft appartement is ontworpen en ingericht door de innovatieve ontwerpers van architectenbureau Office of Architecture, voor een modern gezin. Het is een droomappartement geworden met een droombadkamer!

De luxe badkamer van een mooie Tribeca loft

Marmer, hout en glas

De badkamer is ingericht als onderdeel van de luxe master bedroom. Vanuit de slaapkamer kom je eerst terecht in de inloopkast. En daarvan uit kan je doorlopen in deze badkamer. Het is een ruime badkamer, die ingericht is met moderne voorzieningen, zoals een vrijstaand bad, een aparte inloopdouche en dubbele wastafels. Daarbij heeft de architect bovendien prachtige materialen gebruikt, zoals marmer, hout en glas. Materialen die deze badkamer de luxe en exclusieve uitstraling geven, zoals de opdrachtgevers het zouden willen hebben.

De luxe badkamer van een mooie Tribeca loft

Het marmer komt zowel terug op de vloer als aan de grote wand, waar het vrijstaand bad is geplaatst. In de muur, net boven het bad, zijn grote nissen gecreëerd waar kleine spullen in geplaatst kunnen worden. Dit soort details horen er uiteraard ook bij, net als de inbouwkraan en de bijpassende handdoekenrek bij het bad.

Zwevende badkamermeubel met dubbele geïntegreerde wastafels

Aan de muur daartegenover vind je de badkamermeubel met de dubbele wastafels. Er is een grote op maat gemaakte zwevende houten kast gemaakt, met enorm veel kastruimte. Deze is afgewerkt met een strak wit werkblad met geïntegreerde dubbele wastafels. Ook hier hebben ze dat uiteraard gecombineerd met twee inbouwkranen. Aan de muur is een net zo grote wandspiegel opgehangen.

De luxe badkamer van een mooie Tribeca loft

Inloopdouche

De inloopdouche vind je aan de rechterkant. Een ruime inloopdouche, die volledig afgesloten is met een glazen deur en een glazen wand. Binnen in de inloopdouche zijn de muren, de vloer én het plafond volledig betegeld met hele kleine grijsblauwe tegeltjes. Er is ook een bankje gecreëerd waar je op kunt zitten in de douche.

Fotografie: Matthew Williams

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply