Badkamer ideeen

Badkamer en suite van Nikki and Matt Willis


Dit is de badkamer van Nikki and Matt Willis, die in een bijzondere woning wonen gelegen in Auckland. De badkamer is ingericht als en suite badkamer in de master bedroom, de gescheiden is door een grote betegelde roomdivider.

Badkamer en suite van Nikki and Matt Willis

Spiegelwanden

Het is een prachtige moderne badkamer, die ingericht is met leuke details. De ruimte is niet super groot, maar doordat er twee grote op maat gemaakte spiegelwanden tegenover elkaar zijn geplaatst, lijkt de badkamer véél groter.

Strak gestuukte marine blauwe wanden zijn gecombineerd met een sfeervolle houten vloer. Tegen de roovdivider is een modern vrijstaand bad geplaatst met een inbouwkraan in de muur.

Badkamer en suite van Nikki and Matt Willis

Wandmeubel met dubbele wastafel

Tegen de andere muur vind je de op maat gemaakte wandmeubel. Marine blauwe kasten zijn afgewerkt met een chique witte marmeren blad, met daarop dubbele rechthoekige wastafels. Omdat de muur daarboven volledig bekleed is met de spiegelwand, zijn de inbouwkranen super strak verwerkt in de spiegel. Daarboven is een koof gemaakt, waar moderne spotjes in verwerkt zijn. Naast deze spotjes is er ook een super leuke Marokkaanse lamp boven het vrijstaand bad opgehangen.

Nikke en Matt hebben de wanden ook gedecoreerd met leuke itemps. De mooie vlinderprint bijvoorbeeld in de chique gouden lijst. En de muur bij de badkamermeubel is ook gedecoreerd met leuke gouden geometrische wanddecoratie.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply