Moderne badkamers voorbeelden

3d Ontwerpen moderne badkamer door ZROBYM architects


De architecten van ZROBYM architects hebben een super mooi en modern interieurontwerp gerealiseerd voor een appartement gelegen in Minsk in Belarus. Alles is tot in de kleinste details uitgedacht en uitgewerkt in levensechte 3d ontwerpen. Wij zijn vooral erg onder de indruk van hoe de badkamer is geworden, en we zijn erg benieuwd wat jullie ervan vinden!

3d Ontwerpen moderne badkamer door ZROBYM architects

Moderne gemakken

Het is een ruime lichte badkamer, die van heel veel moderne gemakken is voorzien. Tegen de buitenmuur, waar twee grote ramen aanwezig zijn, is een modern vrijstaand bad geplaatst. Daarnaast vind je de super stoere inloopdouche met grote glazen wanden in een zwarte stalen frame. Het moderne toilet is ingericht aan de andere kant van de inloopdouche. En de badkamer is ook voorzien van een super mooie houten badkamermeubel met een grote spiegelkast, dubbele wastafel en bijbehorende inbouwkranen. Naast de badkamermeubel vind je een mooie zwarte houten ladder, die als handdoekenrek wordt gebruikt.

3d Ontwerpen moderne badkamer door ZROBYM architects

Unieke elementen

De basis is met de vierkante grijze vloertegels en gestuukte muren erg modern en basic, maar bepaalde elementen maken het ontwerp uniek. De inloopdouche met de glazen wanden in de zwarte frame is daar een mooi voorbeeld van. Dat geldt ook voor de gele designradiator, het nisje en de inbouwkast boven het toilet en de met super leuke patroontegels betegelde wand in de inloopdouche mag er ook wezen.

3d Ontwerpen moderne badkamer door ZROBYM architects

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply