Badkamer ideeen

Badkamer ontwerpen met Roomsketcher


Badkamer ontwerpen met Roomsketcher

Op zoek naar een eenvoudige manier om badkamer te ontwerpen? Tegenwoordig is het een stuk eenvoudiger om een badkamer te ontwerpen. Er zijn heel veel online huis inrichten programma’s beschikbaar die je gratis of tegen betaling kunt gebruiken. Roomsketcher is daar een heel mooi voorbeeld van. Je kunt het online gebruiken via je laptop of computer, en ze hebben ook een app die je op je telefoon of tablet kunt downloaden. Met Roomsketcher kan je badkamerindelingen en plattegronden maken, verschillende armaturen en afwerkingen uitproberen. Alles wat je hebt gecreëerd kan je bovendien in 3D bekijken!

Stap voor stap handleiding

Een badkamer ontwerpen kan een uitdaging zijn, vooral als je het nog nooit gedaan hebt. Naast de indeling, moet je ook bepalen wat voor soort materialen, meubels en sanitair je wilt gebruiken. Daarom is het altijd verstandig om dit zorgvuldig te doen. Een online programma of app zoals Roomsketcher is daar een super handige tool voor. Hieronder laten we stap voor stap hoe je aan de slag kunt gaan met het ontwerpen van een badkamerontwerp met behulp van Roomsketcher. Teken de badkamerplattegrond, kies de meubels en bekijk je badkamerontwerp in 3D – zo eenvoudig is het!

1. Plattegrond tekenen

2D-plattegronden zijn essentieel voor elke badkamerverbouwing. Ze helpen je om je badkamer correct in te richten, om te weten wat er past en om nauwkeurigere schattingen te krijgen. Toon metingen, de grootte van de ruimte in vierkante meters, de locaties van badkamer armaturen, noem maar op.

badkamer ontwerpen roomsketcher plattegrond

Teken in enkele minuten een plattegrond van je badkamer met behulp van eenvoudige sleeptools. Klik en versleep de cursor om muren te tekenen of te verplaatsen. Selecteer vensters en deuren uit de productbibliotheek en sleep ze gewoon op hun plaats. Ingebouwde meetinstrumenten maken het eenvoudig om een ​​nauwkeurige plattegrond te maken voor elke badkamer.

2. Badkamer inrichten

Na het tekenen van de plattegrond van de badkamer, is het tijd om de badkamer in te richten. Selecteer wastafels, kasten, armaturen en meer in de badkamer en sleep ze eenvoudig naar hun plaats. Wijzig het formaat van items eenvoudig, experimenteer met verschillende afwerkingen en sla je favoriete ontwerpen op om ze te bekijken en te vergelijken.

badkamer ontwerpen roomsketcher inrichten

3. 3D ontwerpen

Gebruik de camera om direct snapshots te maken van je badkamerontwerp in 3D. Gebruik de interactieve Live 3D walkthrough-functie om het ontwerp te bekijken alsof je daadwerkelijk in je toekomstige nieuwe badkamer bevindt. Wanneer je ontwerp klaar is, kan je het in hoogwaardige 3D-plattegronden, 3D-foto’s en 360-weergaven tonen. Op die manier kan je heel realistische zien hoe je badkamer wordt, zonder dat er ook maar iets aan de badkamer hebt gedaan.

badkamer ontwerpen roomsketcher

badkamer ontwerpen roomsketcher

badkamer ontwerpen roomsketcher

badkamer ontwerpen roomsketcher

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply