Kleine badkamers voorbeelden

Deze fijne kleine badkamer is ontworpen door October Design Studio


October Design Studio heeft in de stad Vilnius in Litouwen heb Mini Loftas appartement ontworpen. Een klein appartement van slechts 35m2. De eigenaren wilden de grootst mogelijke verbinding met de omgeving voelen. Als antwoord van deze bijzondere woonwens hebben de ontwerpers een interieur ontwerpen waar de natuur op elk moment van het jaar op het interieur zou reflecteren. Dit heeft onder andere geresulteerd in opvallende kleuren en materialen, waaronder de courgette paarse muren en deuren in de leefruimte. In de badkamer zijn de kleuren wat rustiger, en zijn het vooral de materialen die de hoofdrol spelen.

Deze fijne kleine badkamer is ontworpen door October Design Studio

Praktische kleine badkamer inrichting

Ondanks dat het een hele kleine badkamer is, hebben de ontwerpers een hele fijne en praktische badkamer gerealiseerd. Er is een hele ruime inloopdouche ingericht, die over de breedte van de muur loopt.

De inloopdouche is middels een grote op maat gemaakte glazen wand en bijbehorende schuifdeur gescheiden van het open gedeelte van de badkamer, waar de badkamermeubel en het toilet een plekje hebben gekregen.

Deze fijne kleine badkamer is ontworpen door October Design Studio

Natuurlijke materialen

De gekozen materialen passen helemaal in de badkamertrends van 2020. Op de vloer vind je een mooie gespikkelde terrazzo vloer, gecombineerd met volledig met lichtbeige vierkante wandtegels tot aan het plafond.

Smalle badkamermeubel en wastafel

Vanwege de beperkte ruimte in deze kleine badkamer, is er gekozen voor een smalle badkamermeubel en wastafel. Een prachtige smalle houten kast is gecombineerd met een stoere betonnen wastafel. Naast de smalle wastafel vind je een verdiepte plateau, waar verschillende kleine spullen op geplaatst kunnen worden, zoals tandenborstel, een beker, een plantje, noem maar op.

Deze fijne kleine badkamer is ontworpen door October Design Studio

Stijlvolle details

De gouden inbouwkraan geeft het geheel een chique tintje, passend bij de gouden doucheset in de inloopdouche. Alle gouden details zijn van het merk Axor.

Let ook op de mooie kleine details, zoals de klassieke zwarte lichtschakelaars, de ovalen spiegel en de wandlammp.

Fotografie: Vaidotas Darulis

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply