Badkamermeubels

Badkamermeubels met plek voor de wasmachine en droger


Het liefst wil je een aparte washok in huis hebben, waar de droger en wasmachine geplaatst kunnen worden. Op die manier hoef je er in de badkamer geen rekening mee te houden, en blijft daar meer plek over voor andere dingen. Maar soms ontkom je er helaas niet aan, en ben je genoodzaakt om tóch de wasmachine en de droger in de badkamer te plaatsen. Gelukkig zijn er merken, die er rekening mee hebben gehouden met mooie ontwerpen van badkamermeubels. Vandaag willen we daar een aantal hele mooie voorbeelden van laten zien!

badkamermeubel-wasmachine-droger

Deze badkamermeubel van Gruppo Geromin heeft naast normale kastruimte ook twee aparte vakken boven elkaar voor de wasmachine en droger!

Dit is de Cerasa
MOVIDA badkamermeubel. Door het formaat, is dit de ideale badkamermeubel voor een kleine badkamer.

b_prodotti-badkamermeubel-wasmachine-droger

De Birex IDROBOX badkamermeubel biedt een grote vaak, waar de wasmachine en droger naast elkaar geplaatst kunnen worden.

Gruppo Geromin STORE EXCELLENT

Naast de zwevende wastafelmeubel, heeft de STORE EXCELLENT lijn van Gruppo Geromin ook een aparte module voor de wasmachine, droger met extra vakken aan de onderkant.

In plaats van vakken, kunnen de wasmachine en droger op een verhoogde plateau geplaatst worden op de SPAZIO TIME 07 meubel van Idea. Onder het plateau vind je twee grote laden, die als wasmand gebruikt kunnen worden.

Ook deze badkamerlijn van ARBLU LAVANDERIA is een hele mooie oplossing voor een kleine badkamer. De wasmachine kan naast de wastafel geplaatst worden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply