Badkamermeubels

De grote badkamermeubel vormt dé blikvanger in deze badkamer!


Opbergruimte is erg belangrijk in huis. Dat geldt voor de woonkamer, de slaapkamer en ook de badkamer. Opbergruimte in de badkamer komt meestal terug in de vorm van een standaard badkamermeubel, waar de wastafel of waskom op wordt geplaatst. Dit kan genoeg zijn, maar er zijn ook mensen die behoefte hebben aan veel meer opbergruimte. Dit kan handig zijn voor bijvoorbeeld handdoeken, reserve flessen shampoo en douchegel, en sommigen gebruiken het zelfs als linnenkast. Een kleine zwevende wandmeubel is dus lang niet voldoende. Vandaag willen we een badkamer laten zien, waar gekozen is voor een grote op maat gemaakte badkamermeubel, die dé blikvanger vormt!

De grote badkamermeubel vormt dé blikvanger in deze badkamer!

Verbouwing

We hebben de badkamer gevonden in de portfolio van architectenstudio Robson Rak, die samen met interieurontwerpbureau Made by Cohen een prachtige Victoriaanse woning in Melbourne hebben ontworpen en ingericht. De badkamer vormt een belangrijk onderdeel van het project, die eerst volledig werd gestript en vervolgens opnieuw is ingedeeld en ingericht. Het werd voorzien van nieuwe vloer- en wandtegels, nieuw sanitair, maar de grote badkamermeubel val het meeste op in die ruimte.

De grote op maat gemaakte kast loop van de vloer helemaal tot het plafond. Naast afgesloten kasten, vind je aan de zijkant ook een aantal mooie open vakken. Deze open vakken worden gebruikt voor de handdoeken. Praktisch en stijlvol!

Fotografie: Shannon McGrath

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply