Kleine badkamers voorbeelden

Deze kleine badkamer heeft een stoere underlayment meubel


We gaan vandaag een kijkje nemen in de badkamer van een klein appartement gelegen in Bom Fim, Porto Alegre, Brazilië. Het appartement heeft een woonoppervlak van 64m2 en is vorig jaar herontworpen door architectenbureau Office Conceito Arquitetura. Het interieurontwerp is modern en stoer, en bevat heel veel speelse en unieke elementen. Zo vind je in de woonkamer een mooie muuschildering en is de keuken ingericht met hele stijlvolle hexagon tegels aan de keuken achterwand. Ook badkamer is erg leuk ingericht. Een kleine badkamer die voorzien is van een hele stoere underlayment meubel.

Deze kleine badkamer heeft een stoere underlayment meubel

Grijs en wit

De badkamer is erg klein, met een maximale vloeroppervlak van 4m2. Het is praktisch ingericht met een inloopdouche met een glazen deur, een badkamermeubel met bijpassende wastafel en daartussen een toilet. De vloer is betegeld met vierkante marmeren tegels, terwijl er aan de muren een lambrisering van tegels is gecreëerd. De onderste helft is betegeld met eenvoudige witte tegels, terwijl de bovenkant strak gestuukt en grijs is geschilderd.

Deze kleine badkamer heeft een stoere underlayment meubel

Zwevende underlayment meubel met spiegelkast

De meubel vormt hier de blikvanger. Ze hebben het volledig op maat gemaakt, en loopt over de hele breedte van de muur. De zwevende badkamermeubel is gemaakt van underlayment en bevast veel opbergruimte. De bovenkant is afgewerkt met een stijlvolle witte carrara marmeren blad, waar ook de wastafel in verwerkt is. Om extra opbergruimte te creeeren, vind je aan de muur een spiegelkast. Ook volledig op maat gemaakt met een underlayment frame.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply