Moderne badkamers voorbeelden

Badkamerontwerp met kleurrijke visgraat tegels


Laatst hadden we de mooie moderne badkamer laten zien, die ontworpen is door interieur- en architectenbureau RM\ Architecture voor een appartement uit Rome. Vandaag willen we een tweede badkamer laten zien, die in datzelfde appartement is ingericht. Dat zou je alleen niet zeggen als je dit badkamerontwerp ziet, want hier hebben ze gekozen voor een hele andere stijl. We zijn benieuwd welk ontwerp je mooier vindt!

Badkamerontwerp met kleurrijke visgraat tegels

Moderne badkamermeubel en wastafel

Net als in de andere badkamer en in de woonkamer, vind je hier ook een stoere robuuste betonnen balk bovenaan de muur aan het plafond. En ook hier hebben ze gekozen voor een moderne badkamermeubel met een strak ladeblok, met daarboven een zwevende houten wastafelblad. Daarop is een strakke witte wastafel geplaatst, gecombineerd met een inbouwkraan en een grote wandspiegel.

Tegenover is het toilet en de bidet naast elkaar geïnstalleerd. Bij de inloopdouche is bij het raam ingericht, ook met een glazen douchewand met stabilisatiestang en een luxe regendouche set.

Badkamerontwerp met kleurrijke visgraat tegels

Kleurrijke visgraat tegels

Maar het zijn de afwerkingen en de vloerafwerking, die dit badkamerontwerp zo bijzonder maakt. De ontwerpers hebben namelijk gekozen voor kleurrijke visgraat tegels, zoals aan de muren als op de vloer. Er zijn bovendien verschillende kleuren tegels gebruikt, waardoor er een heel leuk en speels effect is gecreëerd. Grote oppervlakken zijn betegeld met beige-gekleurde tegels, gecombineerd met tegels in verschillende blauwe tinten.

A-symmetrisch legpatroon

Wat ook een leuk idee is, is dat de wandtegels niet helemaal tegen het plafond zijn gelegd. Er is zelfs gekozen voor een a-symmetrisch legpatroon. Op die manier lijkt het alsof het nog afgemaakt moet worden. De wandtegels zijn gecombineerd met strak gestuuukte en wit geschilderde wanden. Boven het toilet is de witte designradiator, aan de wit gestuukte wand gemonteerd.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply