Sanitair

Frieze badkamercollectie van Marcante-Testa voor EX.T


Ex.t heeft Frieze onthuld bij Maison & Objet, een nieuwe badkamercollectie ontworpen door Marcante-Testa. Voortbouwend op het kernidee van een Ex.t-badkamer, gedefinieerd door modulaire, veelzijdige en functionele voorzieningen, is het deze nieuwe collectie esthetisch uitbundig en vol kleur met een sterke architecturale opdruk.

De collectie wastafels en badkameraccessoires is geïnspireerd op de ‘entablatures’-serie van Roy Lichtenstein, gearticuleerd door verschillende intensiteiten van bewegwijzering, materialen en kleuren.

Designwastafels

De wastafel schittert als het centrale element van de badkamer, waarop accessoires worden georganiseerd. De architectonische benadering van Marcante-Testa houdt rekening met alle mogelijke ruimtelijke dimensies in een badkamer. De positie van de gootsteen wordt bepaald door een centrale wandstrip, terwijl de bovenste en onderste delen van de muur kunnen worden bedekt met verschillende materialen, waardoor er ruimte ontstaat om een ​​spiegel, plank, meubels en handdoekhaken te installeren.

Elk van de drie wastafels, Frieze One High, Frieze One Low en Frieze Two Lined, samen met de verschillende accessoires, bieden een veelzijdig systeem, zowel ruimtelijk als stilistisch. De combinatie van verschillende vormen, kleuren zoals bleke lavendel en abrikoos, afwerkingen en materialen zorgt voor een aantal unieke combinaties.

Bad van LivingTecR

Ex.t. introduceert ook een nieuw bad- en douchesysteem in hun op Art Deco geïnspireerde Nouveau-collectie. De badkuip heeft bochtige en geometrische lijnen en kan aan de muur of een middelpunt van een badkamer worden geplaatst. Net als de friesbakken is de badkuip gemaakt van LivingTecR, een solide, technisch oppervlak verkrijgbaar in mat wit of blos roze. Het Nouveau-douchesysteem heeft een heldere en asymmetrische geometrie en combineert de translucentie van glas met verfijnde kleuren en scherpe lijnen.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply