Moderne badkamers voorbeelden

Modern stoer badkamerontwerp door RM\ Architecture


Italiaans interieur- en architectenbureau RM\ Architecture had in 2018 een heel stoer project gerealiseerd. Een stoer industrieel appartement gelegen in Rome. Het interieurontwerp kenmerkt zich met industriële details zoals betonnen balken en pilaren. De Italiaanse ontwerpers hebben details volledig in tact gehouden, en gecombineerd met een super strakke en moderne afwerking. Hieronder kan je een kijkje nemen in de badkamer en suite van de master bedroom.

Modern stoer badkamerontwerp door RM\ Architecture

Schuifdeur en glazen wand

Het is een echte master bedroom geworden met een eigen badkamer en suite. De badkamer is middels een moderne witte schuifdeur bereikbaar vanuit de slaapkamer. Daarnaast is er ook een glazen wand geplaatst in de muur tussen beide ruimtes. op die manier zijn die twee ruimtes dus nog meer bij elkaar betrokken.

Modern stoer badkamerontwerp door RM\ Architecture

Beton en hout

Voor het interieurontwerp hebben de ontwerpers warme houten details gebruikt, om het rauwe te compenseren. Dat zie je ook terug in het badkamerontwerp. De robuuste rauwe betonnen balk aan het plafond en de betonnen pilaar bevindt zich in de muur tussen de slaapkamer en de badkamer.

Er is een hele ruime en luxe inloopdouche ingericht met een glazen douchewand en bijpassende glazen deur.

Modern stoer badkamerontwerp door RM\ Architecture

Luxe afwerking

De hele badkamer, zowel de vloer als de wanden, zijn betegeld met stoere donkergrijze tegels. Daarom was een houten badkamermeubel een goed idee, die volledig op maat is gemaakt. Een zwevende badkamermuebel, met daarop een grote witte wastafel. Dit hebben ze gecombineerd met een strakke inbouwkraan en een grote wandspiegel. Aan de onderkant van de betonnen balk is led verlichting op een hele mooie manier verwerkt.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply