Moderne badkamers voorbeelden

Blauwe led-verlichting in moderne penthouse badkamer


Vandaag gaan we binnenkijken in een super moderne badkamer! Het is de badkamer van het W Tower in Park Tzamaret, gelegen op de bovenste drie verdiepingen van het Park Tzameret complex in Tel Aviv. Naast een adembenemend uitzicht over de Mediterrane Zee, vind je vooral heel veel luxe in het penthouse, zoals een lift en een prive zwembad. En bij een modern penthouse appartement hoort natuurlijk ook een moderne badkamer. Daar gaan we vandaag dus een kijkje in nemen!

Blauwe led-verlichting in moderne penthouse badkamer

Kleine zwarte mozaïek tegeltjes

De badkamer kenmerkt zich met een moderne stijl en heel veel luxe. Zowel de vloer als de muren zijn betegeld met kleine zwarte mozaïek tegeltjes. En ook het muurtje van de inbouwreservoir van het hangtoilet en de zijkant van het ligbad zijn betegeld met diezelfde tegeltjes.

Badkamer inrichting

Ze hebben gekozen om het bad en de douche te combineren. Vandaar dat je ook glazen douchewanden rondom het bad vindt. Rechts naast het bed vind je de badkamermeubel. Een grote witte zwevende badkamermeubel met dubbele wastafel en daarboven een grote brede spiegel.

Als badkamerverlichting is er gekozen voor spotjes in het plafond. Dit hebben ze gecombineerd met blauwe led-verlichting, gemonteerd onder de moderne zwevende badmeubel. Het geeft de badkamer een extra moderne sfeer. Vooral in combinatie met de zwarte vloer- en wandtegels.

Blauwe led-verlichting in moderne penthouse badkamer

Blauwe led-verlichting in moderne penthouse badkamer

Je moet van de blauwe led verlichting houden. Sommigen mensen vinden het helemaal niets, maar er zijn ook mensen die het juist helemaal geweldig vinden. Vind jij het helemaal geweldig en ben je ook op zoek naar led verlichting voor jouw badkamer? Neem dan een kijkje bij Ledstrip Koning voor een enorm aanbod aan led verlichting!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply