Moderne badkamers voorbeelden

Moderne stoere badkamer van een voormalige kerk


Het is niet te zien aan deze mooie moderne badkamer, maar het is de badkamer van een voormalige kerk. Dit is te danken aan architectenbureau DAHA, die in een buitenwijk van Brisbane in Norman Park in Australië een voormalige kerk heeft getransformeerd naar een familie woning. Een ruime familiewoning van in totaal een woonoppervlak van maar liefst 609m2! Hieronder zien jullie het resultaat van de badkamer.

Moderne stoere badkamer van een voormalige kerk

Mix van oud en nieuw

De architecten hebben de kerk zo goed mogelijk gerestaureerd, waardoor de historische sfeer nog in tact is gebleven. Dit hebben ze gecombineerd met een moderne insteek. Het is dan ook erg bijzonder om te zien hoe de karakteristieke gevel van de kerk gecombineerd is met de strakke moderne aanbouw. In het interieur tref je ook hele moderne strakke elementen en materialen aan. Dat zie je ook terugkomen in de badkamer.

Moderne stoere badkamer van een voormalige kerk

Houten muurdecoratie, witte tegels, stoere betonnen tegels

Het is een heerlijke ruime badkamer met grote en kleine ramen. Er is gekozen voor een stoere gespikkelde vloer, terwijl er voor de wanden gekozen is voor een mix van houten muurdecoratie, witte tegels en stoere betonnen tegels. Tegen de betonnen muur is een modern vrijstaand bad geplaatst en er is ook een ruime inloopdouche ingericht in de badkamer.

Aan de andere witte wand is de badkamermeubel gemonteerd. Een donkere zwarte marmeren wastafel met dubbele wastafels, moderne inbouwkranen en een grote spiegelwandkast.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply