Moderne badkamers voorbeelden

Moderne badkamer met warme sfeer


Dit badkamerontwerp is gemaakt door Tobi Architects. In 2017 hebben de architecten van Tobi Architecten een modern appartement ontworpen gelegen in de Oekraïense stad Dnipropetrovsk. Het is het appartement van een jong gezin die waarde hecht aan de functionaliteit en moderniteit, evenals aan de warmte en het comfort van dit huis. Deze kenmerken zijn ook op een hele stijlvolle manier toegepast in de badkamer.

Moderne badkamer met warme sfeer

Moderne gemakken en tegelmix

De badkamer is ruim en is voorzien van veel moderne gemakken. Er is een ruime douche ingericht, een groot bad, én het is ook voorzien van een modern hangtoilet. Alles is strak en modern, maar door de gebruikte materialen en kleuren, straalt de badkamer heel veel sfeer en warmte uit. Op de vloer vind je eenvoudige taupe gekleurde vierkante tegels, maar aan de wanden vind je verschillende soorten wandtegels. Zo zijn de tegels aan de wand boven het bad gelegd in een mooi visgraat patroon, zijn de tegels aan de wand waar het toilet aan opgehangen is hetzelfde als de vloer, en heeft ook de wand in de inloopdouche een ander soort tegels gekregen.

Moderne badkamer met warme sfeer

Bad-badkamermeubel combinatie

Het bad is gecombineerd met de badkamermeubel, die als geheel een mooie l-opstelling heeft gekregen. De zijkanten zijn bekleed met mooie warme houten planken, terwijl het werkblad van wit carrara marmer is. Op de badkamermeubel vind je een grote witte waskom. En over de gehele breedte van de muur is een brede spiegel gemonteerd.

Moderne badkamer met warme sfeer

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply