Moderne badkamers voorbeelden

De nieuwe moderne badkamer van Nikki


Laat je inspireren door deze mooie en stoere badkamer. Het is de badkamer van Nikki Yazxhi, die samen met haar gezin in een super leuke woning woont in Sydney. Hun huis is een radicale verbouwing ondergaan, met met de hulp van een vriend, die interieurontwerper is, hebben ze er iets heel bijzonders voor teruggekregen, een droomhuis. Alle vierkante meters in het huis is aangepakt. En ze hebben natuurlijk ook een nieuwe badkamer gekregen, waar ze erg blij mee zijn!

De nieuwe moderne badkamer van Nikki

Ruime inloopdouche in plaats van bad

De oorspronkelijke badkamer was voorzien van een groot bad. Die hebben ze verwijderd, om meer ruimte vrij te krijgen in de badkamer. Hierdoor was het ook mogelijk om een grote inloopdouche te creëren, die middels een grote op maat gemaakte glazen douchewand tot het plafond gescheiden is van de wastafel. Ook de nieuwe wastafel en bijbehorende strakke witte meubel aan de wand is een stuk groter dan de oude.

De nieuwe moderne badkamer van Nikki

Betonlook tegels

Zowel de vloer als de muren zijn volledig betegeld met grote stoere betonlook tegels. Hierdoor heeft de badkamer een minimalistische strakke uitstraling gekregen. En let ook op de kleine details, zoals het nisje in de muur van de douche, de gecreëerde vaste bank, de strakke inbouwkraan bij de wastafel, de zwarte designradiator en de mooie ronde spiegel. Kleine details, die deze badkamer uniek maken.

Bron: Insideout.com.au

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply