Spa badkamers

Deze badkamer is ingericht als een spa!


Ben jij een grote fan van de sauna of spa? Dan zul je de badkamer die we vandaag gaan laten zien helemaal geweldig vinden. Deze badkamer is namelijk ingericht als een echte luxe spa met sauna! Kijk snel verder en laat ons weten wat je van deze badkamer vindt!

Deze badkamer is ontworpen en gerealiseerd door interieur- en architectenstudio INT2 architecture. Zij hebben in Sint Petersburg een luxe moderne villa ontworpen met een totale woonoppervlak van maar liefst 300m2. Daarnaast heeft de woning ook nog eens een grote luxe tuin met een groot zwembad! Klinkt het niet als een ideaal vakantiehuis?

Deze badkamer is ingericht als een spa!

Badkamer inrichting

De woning is ingericht met meerdere badkamers. Deze badkamer is het meest bijzonder geworden, voor wat betreft de voorzieningen in deze badkamer. De ontwerpers hebben er namelijk een echte spa van gemaakt. Er is een hele ruime inloopdouche ingericht, die voor de helft is afgesloten met een op maat gemaakte glazen douchewand. Het is een soort open witte cabine geworden, met een luxe regendouche set, bijpassend wandplankje voor de shampoo en douchegel, en een designradiator aan de wand.

Deze badkamer is ingericht als een spa!

Buiten de douchecabine, waar de vloer is betegeld met grote stoere grijze tegels, en de wanden met stoere zwarte stenen, vind je een vrijstaand bad. Niet zomaar een bad, maar een traditioneel Japans Ofuro Bad. Zulke baden passen natuurlijk perfect bij de spa uitstraling.

Finse sauna in de badkamer

Maar dit is nog niet alles. Ze hebben in deze badkamer ook nog een echte sauna ingericht. Middels een glazen deur heb je vanuit deze badkamer toegang tot de sauna. Een echte Finse sauna met mooie houten zitplekken, waar je optimaal kunt ontspannen in huis.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply