Badkamer ideeen

Badkamer van een traditionele stenen woning in Italië


In Italië heb je heel veel geweldig mooie traditionele stenen woningen. Deze woningen kenmerken zich met prachtige karakteristieke eigenschappen zoals prachtige stenen muren, mooie boogwerken, en originele houten plafonds. Niet iedereen is daar fan van, maar eerlijk is eerlijk, je moeten toegeven dat dit super bijzonder is. Kom maar een kijkje nemen in deze fantastische badkamer!

Badkamer van een traditionele stenen woning in Italië

Badkamer in een grot

Dit is de badkamer van een traditionele woning gelegen in Pennapiedimonte in Italië. De woning is super traditioneel, maar is onlangs volledig gerenoveerd onder leiding van MATERIAprima. De Italiaanse architecten hebben zoveel mogelijk originele details behouden, en dat is ook in deze badkamer te zien. Prachtige boogwerken, originele stenen muren… Details die deze badkamer uniek maken. Het lijkt zelfs een beetje op een grot.

Badkamer van een traditionele stenen woning in Italië

Strakke afwerking en voorzieningen

Een grot die super strak is afgewerkt met een gestuukte plafond, strakke grijze vloertegels en luxe sanitair en voorzieningen. Zo vind je er een ruime inloopdouche ingericht met een luxe regendouche set en een mooie glazen douchewand, een toilet en een bidet, en een mooie eikenhouten wastafelmeubel, waar een ovalen waskom op geplaatst is. Kortom, het is echt een hele bijzondere badkamer geworden!

Fotografie: Sergio Camplone

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply