Kleine badkamers voorbeelden, Witte badkamer

Kleine witte badkamer met mozaïekstenen


Mozaïektegeltjes hebben we vaak gezien in verschillende mooie moderne badkamers, maar mozaïekstenen hebben we nog niet zo vaak gezien. Weet je niet wat het verschil is? Kijk snel verder en kom een kijkje nemen in deze leuke kleine witte badkamer met mozaïekstenen.

Kleine witte badkamer met mozaïekstenen

Scandinavische interieurstijl

Deze badkamer hebben we gevonden in de portfolio van Russisch architectenbureau Buro5. Zij hebben in Moskou een appartement herontworpen. Nadat de klant een paar jaar in Kopenhagen gewoond te hebben, besloot hij terug te verhuizen naar zijn eigen woonplaats. Hij was echter zo gecharmeerd van de Scandinavische interierustijl, waardoor hij zijn appartement in Moskou in dezelfde stijl wilde inrichten.

Kleine witte badkamer met mozaïekstenen

Badkamerindeling

Het is een klein appartement met een woonoppervlak van slechts 55m2. De badkamer is dan ook vrij klein. Het is praktisch ingedeeld met aan de achterkant de bad en douche combinatie en het toilet. En aan de voorkant van de badkamer vind je de inbouwkast en de badkamermeubel met wastafel.

Witte mozaïekstenen

Op de vloer vind je de mooie witte mozaïekstenen. Het verschil tussen mozaïektegeltjes en mozaïekstenen is groot. Mozaïekstenen hebben de vorm van scherven, terwijl mozaïektegeltjes vierkant zijn. Deze tegels lopen in deze badkamer ook door het onderste gedeelte van de muur, als een lambrisering. Dit hebben ze gecombineerd met strak gestuukte en wit geschilderde muren aan de bovenkant.

Kleine witte badkamer met mozaïekstenen

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply