Moderne badkamers voorbeelden

Deze moderne badkamer heeft een Balinese sfeer gekregen


Eergisteren lieten we de klassieke moderne badkamer zien die ontworpen is door de Australische architecten LSA architects. In hun portfolio hebben we nog een andere mooie badkamer gezien. De badkamer van het Sydney Resdidence!

Deze moderne badkamer heeft een Balinese sfeer gekregen

Vakantiegevoel

Het gaat om een super mooie moderne woning, die ingericht is met een heerlijke vakantiegevoel. Het binnen-buiten gevoel is bijvoorbeeld erg belangrijk. Om dat gevoel te creëren, hebben ze tussen de keuken en de tuin super mooie glazen harmonica deuren geplaatst. En dat gevoel is ook teruggebracht in de badkamer.

Houten elementen

Zowel de muren als de vloer zijn betegeld met stoere grote grijze betonlook tegels. Deze geven de badkamer een minimalistische uitstraling. Met behulp van warme houten elementen, zoals in de verschillende nisjes en de houten scheidingswand voor het toilet, heeft de badkamer ook een Balinese sfeer gekregen.

Deze moderne badkamer heeft een Balinese sfeer gekregen

Atrium

Deze sfeer wordt bovendien verder versterkt door een super mooie atrium, gevuld met grote witte kiezelstenen en een mooie groene exotische plant.

Natuurlijk is de badkamer voorzien van moderne gemakken zoals een inloopdouche, een brede wastafel, een toilet en een aparte vrijstaand bad.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply