Luxe badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Luxe moderne badkamer door interieur- en architectenstudio Davidito


Houd je van moderne luxe badkamers? Modern en luxe, dat is deze badkamer. En dat niet allen, door de grote raampartijen, die helemaal tot aan het plafond lopen, heb je hier ook nog eens fantastisch panoramisch uitzicht over de stad van Ibirapuera!

Luxe moderne badkamer door interieur- en architectenstudio Davidito

Modern en luxe interieurontwerp

Het ontwerp van deze badkamer is gemaakt door interieur- en architectenstudio Davidito, een bureau uit Brazilie. Zij hebben in Ibirapuera een geweldig mooi interieurontwerp gerealiseerd voor een mega luxe loft appartement. Het appartement is ruim, het heeft enorme hoge plafonds (in de woonkamer is het plafond hoger dan 5 meter!), en overal heb je een mooi uitzicht. De Braziliaanse ontwerpers hebben dit plaatje compleet gemaakt met een passend modern en luxe interieurontwerp.

Gescheiden inloopdouche en toilet

Deze badkamer is ruim en licht. De vloer is betegeld met enorme grote betonlook tegels, terwijl de muren van lichtgrijs rauw beton zijn. Helemaal aan de rechterkant zijn de ruime inloopdouche en het toilet ingericht. Deze twee gescheiden ruimtes zijn volledig afgesloten met matglazen wanden en bijpassende glazen deuren. De inloopdouche is ingericht met twee grote stortdouches naast elkaar in het plafond.

Luxe moderne badkamer door interieur- en architectenstudio Davidito

Wastafelmeubel en vrijstaand bad

Het open gedeelte van de badkamer is ingericht met een mooie moderne wastafelmeubel. Een zwevend meubel met een prachtige eikenhouten kast, afgewerkt met een natuurstenen blad en brede wastafel. Daarboven vind je dubbele kranen en een op maat gemaakte wandspiegel met verlichting.

In het tweede open gedeelte is nog een groot bad geplaatst. Een groot en modern vrijstaand designbad op zwarte stalen poten, waar je badend kunt genieten van het mooie uitzicht.

Bron: Davidito.com.br

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply