Moderne badkamers voorbeelden

Deze moderne badkamer heeft een buitendouche gekregen!


Als je woont in een prachtige natuurlijke bosrijke omgeving, dan wil je daar natuurlijk ook optimaal van kunnen genieten. Wat je vaak tegenkomt, is dat binnen en buiten worden geintegreerd door bijvoorbeeld de binnenvloer naadloos over te laten lopen met de tuin, of bijvoorbeeld met een harmonicadeur of een glazen schuifpui die je volledig open kunt schuiven. In deze woning ze een stukje verder, en de badkamer is daar het perfecte voorbeeld van!

Deze moderne badkamer heeft een buitendouche gekregen!

Integratie van binnen en buiten

De woning is ontworpen door de interieur architecten van Branch Studio Architects. Ze hebben een bestaande woning uit 1990 volledig gerenoveerd. Niet alleen hebben ze veel natuurlijke materialen gebruikt om de natuur naar binnen te halen, ze hebben iets heel bijzonders gemaakt in de badkamer. Ze hebben namelijk een buitendouche gerealiseerd in de badkamer.

Badkamer inrichting

De badkamer is ingericht in twee gedeeltes, het douche en bad gedeelte, en het gedeelte met het toilet en de dubbele wastafels. Deze twee gedeeltes zijn gescheiden door een pad.

Naast de buitendouche, vind je in deze badkamer ook prachtige natuurlijke materialen en kleuren. Grijze stenen muren zijn gecombineerd met moderne tegels. Houten ladekasten zijn gecombineerd met marmeren werkbladen. Bij het vrijstaand bad kan je een grote glazen deur open doen, om volledig van de buitenlucht te kunnen genieten.

Deze moderne badkamer heeft een buitendouche gekregen!

Deze moderne badkamer heeft een buitendouche gekregen!

Bron: Yellowtrace.com.au

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply