Klassieke badkamers voorbeelden

Deze Scandinavische badkamer is ingericht met een klassieke look


Als je kijkt op de websites van Scandinavische makelaars, kom je de meest mooi en leuk ingerichte interieurs tegen. Alleen de badkamer vallen op de een of andere manier vaak tegen. Het lijkt wel of ze de badkamer minder prioriteit geven dan de rest van het interieur. Laatst kwamen we een uitzondering tegen. Bij een Zweedse makelaar werd een prachtig appartement aangeboden gelegen in de hippe wijk Södermalm in Stockholm, die niet alleen voorzien is van een mooi interieur, ook de badkamer ziet er prachtig uit.

Deze Scandinavische badkamer is ingericht met een klassieke look

Marmer

Het appartement is in 2014 volledig gerenoveerd. Dit was ook het moment dat ze de badkamer hebben verbouwd. Hoewel alles nieuw en strak is afgewerkt, hebben ze gekozen voor een chique klassieke look, passend bij het karakteristieke van het appartement. Op de vloer vind je mooie zwart witte patroontegels, die gecombineerd zijn met hele chique marmeren wandtegels. Deze marmeren wandtegels geven de badkamer een prachtige klassieke uitstraling. En niet alleen de wandtegels zijn van marmer, ook de dubbele wastafel is van marmer, ondersteund door een mooie vintage onderstel.

Deze Scandinavische badkamer is ingericht met een klassieke look

Washok

Naast een inloopdouche en een bad, is er in deze badkamer ook een washok ingericht. Een open washok waar de wasmachine en droger op elkaar zijn gestapeld. Daartegen is een leuk medicijnkastje geplaatst.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply