Klassieke badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Modern klassieke badkamer door K&L Interiors


Dit is de badkamer van een jong gezin, die in een bovenwoning wonen gelegen in Seattle. Toen ze de woning hadden gekocht, was het in vervallen staat. Daarom hebben ze de interieurontwerpers van K&L Interiors ingeschakeld om ze een handje te helpen met een nieuwe inrichting en interieurontwerp. En ook de badkamer moest volledig opnieuw ontworpen en ingericht worden. Hieronder zien jullie het mooie resultaat!

Modern klassieke badkamer door K&L Interiors

Witte gestuukte wanden en patroontegels

In de badkamer is te zien dat het gaat om een bovenwoning. Je hebt hier namelijk te maken met schuine wanden door het dak. De interieurontwerpers hebben gekozen voor een combinatie van klassiek en modern. De muren zijn strak gestuukt en wit geschilderd, terwijl er op de vloer super leuke sierlijke patroontegels liggen met een sierlijk zwart wit patroon.

Ruime inloopdouche

Er is een ruime inloopdouche ingericht, die afgesloten kan worden met een glazen deur. Binnen in de douche zijn de wanden betegeld met mooie witte metrotegels. Deze geven de badkamer een mooie klassieke look, vooral in combinatie met de klassieke douchekop van chroom.

Naast de douche is een mooie op maat gemaakte houten badkamermeubel gebouwd, met dubbele wastafels en een marmeren blad. Alles daaromheen heeft ook een klassiek tintje, zoals de twee grote spiegels, de wandlampen, de kranen, noem maar op.

Modern klassieke badkamer door K&L Interiors

Modern klassieke badkamer door K&L Interiors

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply