Klassieke badkamers voorbeelden

Elegant minimalistische badkamer door Hecker Guthrie


Wow, wat een super mooie en inspirerende badkamer. Het is een ontwerp van Hecker Guthrie, een interieur- en architectenbureau uit Australië, die onlangs een heel bijzonder project heeft afgerond. Ze hebben een voormalig huis voor gepensioneerden volledig gestript en verbouwd tot een modern en luxe droomhuis. Veel originele details zijn behouden, die gecombineerd zijn met mooie materialen en luxe gemakken. Hieronder zien jullie hoe een van de twee badkamers is geworden.

Elegant minimalistische badkamer door Hecker Guthrie

Marmer en lichtgroene glans tegeltjes

De badkamer heeft een lichte en minimalistische luxe uitstraling. De ontwerpers hebben gekozen voor een prachtige elegante marmeren vloer, terwijl de wanden volledig van de vloer tot aan het plafond betegeld zijn met kleine smalle lichtgroene tegeltjes. De bijzondere kleur en de glans over de tegeltjes, zorgen ervoor dat de badkamer ook beetje een exotische sfeer heeft gekregen.

Elegant minimalistische badkamer door Hecker Guthrie

Er is een super ruime inloopdouche gecreëerd, die voorzien is van een chique gouden grote regendouche. De inloopdouche is middels een op maat gemaakte glazen wand gescheiden van het bad, een klassiek wit vrijstaand bad op pootjes. Zoals bij de douche als boven het bad zijn inhammen gecreëerd voor het opbergen van douchespullen.

Bron: Heckerguthrie.com | Fotografie: Shannon McGrath

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply