Klassieke badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Kleine marmeren badkamer door interieur architect Patrick Perez


Interieur architect Patrick Perez heeft in Ashbury een luxe villa ontworpen. De villa is super ruim en is onder andere voorzien van twee mooie badkamers, één kleine en een grote badkamer. Vandaag willen we jullie inspireren met de kleine badkamer, wederom een bewijs dat een kleine badkamer erg fijn en mooi kan zijn!

Kleine marmeren badkamer door interieur architect Patrick Perez

Marmeren tegels

De badkamer heeft een luxe uitstraling gekregen. Dit is vooral te danken aan de marmeren tegels, die je zowel op de vloer, aan de zijkant van het bad als de aan de muren vindt. Er is ook een muur die betegeld is met super kleine rechthoekige tegeltjes, in dezelfde stijl als de marmeren tegels.

Kleine marmeren badkamer door interieur architect Patrick Perez

Kleine badkamer inrichting

De badkamer is niet groot genoeg voor een ligbad én een aparte douche, daarom is er gekozen om deze te combineren. De grote regendouche past wel heel mooi in de stijl van de luxe badkamer.

Naast de bad-douche-combinatie vind je de wastafel. Een klassieke witte brede wastafel op mooie ronde houten poten. Deze is gecombineerd met een kleine vierkante houten spiegelwandkast, met zowel open vakjes als een dichte kast.

Bron: Designpad.net

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply