Luxe badkamers voorbeelden

Elegante sobere badkamer


Taiwanese architectenstudio Platino Interior Design heeft deze mooie badkamer ontworpen. Als je van luxe houdt, dan is dit jouw droombadkamer, want daar draait het hier allemaal om. De badkamer is niet alleen voorzien van heel veel moderne gemakken, ook de gebruikte materialen stralen één en al luxe uit!

Elegante sobere badkamer

Geblindeerde glazen wanden en deur

De interieurontwerpers hebben een sober kleurenpalet gebruikt voor het badkamerontwerp, bestaande uit voornamelijk grijs en bruintinten. Zowel de vloertegels als de wandtegels zijn grijs. Dit hebben ze gecombineerd met prachtige geblindeerde glazen wanden en een glazen deur voor de inloopdouche. Zelfs de gehele vaste muur van de badkamer is volledig vervangen door een geblindeerde glazen wand. Deze is natuurlijk wel voorzien van raamdecoratie om de privacy te garanderen. Ze hebben gekozen voor mooie donkere PVC jaloezieen.

Elegante sobere badkamer

Zwart marmer

Naast de inloopdouche vind je in deze luxe badkamer ook een toilet, een luxe wastafel én een groot ligbad. Deze zijn allemaal bekleed met donkere zwarte marmer. Er is zelfs een brede wanddressoir van donker marmer aan de muur gemonteerd. Het marmer maakt deze luxe badkamer helemaal af!

Elegante sobere badkamer

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply