Luxe badkamers voorbeelden

Luxe badkamer met wit marmer en zwart hout


Vandaag willen we de prachtige badkamer laten zien van Tom Williams en Belinda. Tom is interieur ontwerper en creative director van Juicy Design, terwijl zijn vrouw voor hetzelfde bedrijf werkt als business manager. Samen met hun kinderen Toby van 4 en Ella van 1, wonen ze in een geweldige verbouwde Victoriaanse woning gelegen in Sydney. Drie jaar geleden hadden ze het huis gekocht en volledig laten verbouwen. Oude karakteristieke details zijn zoveel mogelijk in tact gelaten, die ze hebben gecombineerd met super mooie materialen en moderne voorzieningen. Hieronder zien jullie hoe de badkamer is geworden. Super inspirerend!

Luxe badkamer met wit marmer en zwart hout

Het is een heerlijke ruimte met een super hoog plafond en natuurlijk zonlicht. Oorspronkelijk was de badkamer niet voorzien van een raam, maar omdat natuurlijke lichtinval een grote wens was in de badkamer, hebben e een dakraam gerealiseerd.

Luxe badkamer met wit marmer en zwart hout

Zwarte accenten

Er is gekozen voor een combinatie van wit marmer en zwart hout. Op de vloer vind je prachtige witte marmeren tegels, die voor een groot deel ook op de muren gebruikt zijn. Enkele muren zijn bekleed met stoere zwart geschilderde houten planken. De muur bij de wastafel is daar een mooi voorbeeld van. Daar tegenaan hebben ze een dikke marmeren werkblad gemonteerd, waar de witte waskom op is geplaatst. Daaromheen vind je mooie elementen zoals de mat zwarte inbouwkraan, bijbehorende zwarte sifon, de grote spiegel met de zwarte stalen rand en het hangtoilet met het zwarte bedieningspaneel.

Aan de andere kant van de badkamer vind je de douche en het bad. Ook daar vind je de zwarte accenten terug. De douche is voorzien van een luxe mat zwarte regendouche set en het vrijstaand bad heeft ook een zwarte inbouwkraan gekregen. Het bad is overigens geplaatst in het nisje onder het dakraam. Daar kan je in de avond genieten van de sterrenhemel, terwijl je lekker aan het badderen bent.

Fotograaf: Chris Warnes

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply