Moderne badkamers voorbeelden

Moderne badkamer met een Victoriaans tintje


Deze mooie badkamer is ontworpen door architecten studio Hindley & Co. Drie jaar geleden kregen ze de opdracht om een prachtige Victoriaanse woning te ontworpen en in te richten. Een karakteristieke woning gelegen in Albert Park, Victoria, Melbourne. De woning kenmerkt zich met een fantastisch mooie gevel in een elegante Victoriaanse stijl met rode bakstenen. De ontwerpers hebben een super modern interieurontwerp gemaakt en de woning voorzien van alle moderne gemakken. Dit is het resultaat van de badkamer.

Moderne badkamer met een Victoriaans tintje

Vintage zwart wit patroontegels

Het fijne van de badkamer, is dat er nieuwe ramen zijn gerealiseerd, waardoor het erg licht is. Het is ook lekker ruim, waardoor de badkamer ingericht kan worden met moderne gemakken zoals een bad, een aparte douche en dubbele wastafel. Hoewel alles super strak en modern is, heeft het ook een klassiek tintje gekregen, passend bij de Victoriaanse stijl. Ze hebben bijvoorbeeld gekozen voor een vintage zwart vrijstaand bad op pootjes, en zijn er mooie vintage hanglampen opgehangen boven de wastafel.

Moderne badkamer met een Victoriaans tintje

Moderne badkamer met een Victoriaans tintje

Ook de vloer past geweldig mooi bij de Victoriaanse stijl. Mooie zwart witte patroontegels, die gecombineerd zijn met minimalistische witte wandtegels.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply