Badkamer ideeen, Luxe badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Exclusief badkamerontwerp met natuurlijke tinten


Het ontwerp van deze badkamer is gerealiseerd als onderdeel van het Terracotta project. Terracotta is een project, die gerealiseerd is door interieur- en architectenbureau Need Design. Zij hebben in modern appartement ontworpen in Oekraïne van =78m2 groot. Het project dankt haar naam aan de gebruikte kleuren. De ontwerpers hebben namelijk een kleurenpalet gebruikt, bestaande uit mooie natuurlijke kleurtinten. Hierdoor heeft het appartement een zomerse en Mediterraanse sfeer gekregen. En deze heerlijke sfeer tref je ook aan in de badkamer.

Exclusief badkamerontwerp met natuurlijke tinten

De badkamer is met een totale oppervlakte van ongeveer 3m2 niet heel groot. In plaats van een ligbad én een aparte douche, is er daarom gekozen voor alleen een ruime inloopdouche. Deze vind je aan de linkerkant van de badkamer. Het open gedeelte van de badkamer aan de rechterkant, is ingericht met de wastafelmeubel en een toilet.

Schubbentegels

Het ontwerp van de badkamer is erg exclusief. Dit is te danken aan de bijzondere en luxe materialen, die hier gebruikt zijn. De muren en plafond hebben een soort natuurlijke betonnen afwerking gekregen. Voor de vloer is er gekozen voor een lichte granito vloer. En de grote muur in de inloopdouche is bekleed met super leuke schubbentegels in een mooie natuurlijke bruine kleurtint.

Exclusief badkamerontwerp met natuurlijke tinten

Exclusieve uitstraling

De inloopdouche is ruim en luxe. Dit komt deels door de muur met de schubbentegels, vooral ook omdat aan de bovenkant ledverlichting is verwerkt, maar ook de luxe regendouche, de designradiator en de strakke glazen douchewand spelen een belangrijke rol.

Rechts van de glazen douchewand, is een op maat gemaakte wastafelmeubel ontworpen. Een strakke moderne designmeubel, bestaande uit een witte stalen frame en strakke lichtgrijze ladekasten en een inbouwwastafel. Boven de wastafel is een hele grote ronde spiegel aan de muur gemonteerd.

Needdesign.com.ua

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply