Kleine badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Mooi badkamerontwerp met moderne gemakken uit Londen


Een esthetisch mooie badkamer met moderne gemakken. Dat was de wens van de opdrachtgever van German Finkernagel Ross. De interieurontwerpers en architecten van de ontwerpstudio hebben de opdracht gekregen om een traditioneel herenhuis gelegen in Londen te ontwerpen en in te richten. De gehele woning is op een hele bijzondere en mooie manier gemoderniseerd. Van de begane grond met een geweldige woonkeuken met toegang naar de tuin tot de bovenverdiepingen, waar de privéruimtes zich bevinden. Een nieuwe badkamer was onderdeel van die opdracht, en hieronder kunnen jullie het mooie resultaat zien!

Mooi badkamerontwerp met moderne gemakken uit Londen

Praktische indeling

De badkamer is niet super ruim. Dat was dan ook meteen de uitdaging voor de architecten, ervoor zorgen dat de wordt ingericht met de moderne gemakken, die de opdrachtgevers wensen. Door een slimme praktische indeling, is deze wens tóch goed doorgevoerd, en heeft het een ruime inloopdouche, een bad, en dubbele wastafels gekregen.

Mooi badkamerontwerp met moderne gemakken uit Londen

Vrijstaand bad, inloopdouche en dubbele wastafels

Het bad is geplaatst bij het raam, terwijl de inloopdouche tegen de binnenste muur is gecreëerd. Daartussen vind je de dubbele wastafels, geplaatst op een stoer betonnen zwevend wastafelblad. Er is gekozen voor hele moderne RVS wastafels, gecombineerd met blauwe inbouwkranen, die strak in de muur zijn verwerkt. Daarboven is een betonnen wandplankje gemonteerd met een bijpassende spiegel. Ook onder het dikke wastafelblad zijn strakke witte kasten gerealiseerd voor meer kastruimte in de badkamer.

Mooi badkamerontwerp met moderne gemakken uit Londen

De inloopdouche is super luxe en is voorzien van een luxe regendouche set en een op maat gemaakte glazen douchewand tot aan het plafond. Als bad is er gekozen voor een klassiek vrijstaand bad op pootjes, in het blauw van de kranen. Zelfs de vrijstaande kraan van het bad komt uit diezelfde serie.

Blauw komt ook terug in de buitenmuur. Die is namelijk volledig betegeld met super leuke blauw witte patroontegels, die gecombineerd zijn met lichte neutrale tegels op de vloer en aan de overige wanden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply