Badkamer ideeen, Kleine badkamers voorbeelden

Gesplitste badkamer in een klein appartement


Architecten studio Edwards Moore heeft in Melbourne een klein appartement ingericht, die gebruikt wordt om op Airbnb verhuurd te worden. Het leuke is dat de gasten de mogelijkheid aangeboden krijgen om alle meubels en accessoires te kopen. En geloof het, er zit sowieso iets tussen wat je mooi vindt.

Gesplitste badkamer in een klein appartement

Vrijstaand bad in de woonkamer

Het appartement is erg stijlvol, luxe en vooral ook speels ingericht. Dat geldt vooral voor de badkamer, of de delen van de badkamer moeten we eigenlijk zeggen. De badkamer is namelijk opgesplitst in dit appartement. Een deel vind je in de woonkamer en een deel is apart ingericht. In de woonkamer is namelijk het bad geplaatst. Een prachtig klassiek hoogglans zwart bad, omringd door super luxe marmeren tegels. Je ziet vaker dat er in de slaapkamer een bad wordt geplaatst, maar eigenlijk nooit in de woonkamer. Alleen dit maakt het appartement al erg bijzonder.

Industrieel chique

Ook het andere deel van de badkamer is erg bijzonder. Daar vind je de inloopdouche, de wastafel en het toilet. Op de vloer vind je dezelfde marmeren tegels, terwijl de wanden betegeld zijn met witte vierkante tegels. De wastafel is ook erg leuk, een vrijstaand cilindervormige wastafel, met bewust zichtbare leidingen. Ondanks de marmeren tegels, heeft deze badkamer dus ook een industrieel tintje gekregen.

Gesplitste badkamer in een klein appartement

Gesplitste badkamer in een klein appartement

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply