Kleine badkamers voorbeelden

In deze kleine badkamer zijn ze voor donker gegaan!


In een appartement dat te koop staat bij Zweedse makelaar Edward Partners, hebben we onderstaande badkamer gevonden. Het appartement heeft een woonoppervlak van 72m2, ingericht met een ruime leefruimte met een woonkamer en een open keuken, twee slaapkamers en deze badkamer. Het is niet een hele grote badkamer, maar net als de rest van het interieur, hebben ze het wel erg stijlvol en praktisch ingericht.’

In deze kleine badkamer zijn ze voor donker gegaan!

Donkergrijze tegels

Het interieur van het appartement kenmerkt zich met donkere kleuren. Iets wat je niet gewend bent van Scandinavische interieurs. In plaats van strakke witte muren, hebben ze ervoor gekozen om alle muren donkergrijs te verven. Deze grijze muren komen terug in de woonkamer, in de keuken én in de slaapkamers. Zelfs in de badkamer hebben ze gekozen voor donkere muren.

In deze kleine badkamer zijn ze voor donker gegaan!

Luxe doorloopdouche

De muren zijn betegeld met grote donkergrijze rechthoekige wandtegels, gecombineerd met kleine vierkante grijze vloertegels. De donkere tegels geven de badkamer een moderne en exclusieve uitstraling, vooral in combinatie met de luxe materialen die er gebruikt zijn. Er is een inloopdouche ingericht, of beter gezegd een doorloopdouche. Want je kunt aan één kant in de inloopdouche lopen en via de andere kant er weer uit lopen. Dit is mogelijk doordat een glazen douchewand in het midden is geplaatst, waardoor je links en rechts en ingang/uitgang hebt. Deze oplossing geeft de badkamer een speels tintje.

In deze kleine badkamer zijn ze voor donker gegaan!

De badkamer is vrij klein, dus naast de inloopdouche vind je er alleen nog een kleine zwevende badkamermeubel en daarnaast een toilet. Net als de vloer en de muren is ook de meubel in het donkergrijs, afgewerkt met een warm houten wastafelblad. Op het wastafelblad is een witte waskom geplaatst, met daarboven een mooie ronde houten spiegel aan de wand.

In deze kleine badkamer zijn ze voor donker gegaan!

Bron: Edwardpartners.se

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply