Geen categorie

Moderne warme badkamer door architect Nico van der Meulen


Dit is de badkamer van een ultra luxe villa die gelegen is in Inanda, Gauteng, een buitenwijk van Johannesburg. Architect Nico van der Meulen heeft het huis ontworpen en ingericht. In totaal heeft het een woonoppervlak van maar liefst 1511m2. Een flinke uitdaging dus. Maar de architect heeft er een droomhuis van gemaakt. Alle hoeken in het interieur zijn tot in perfecte afgewerkt, van de hal tot de woonkamer en de badkamer!

Moderne warme badkamer door architect Nico van der Meulen

Luxe voorzieningen

De ruime luxe badkamer heeft alles wat je van een moderne luxe badkamer zou verwachten. Een ruime inloopdouche, een modern vrijstaand bad, een grote op maat gemaakte zwevende badkamermeubel, een designradiator, noem maar op. Allemaal luxe voorzieningen dus.

Moderne warme badkamer door architect Nico van der Meulen

Warme neutrale kleuren

En ook de stijl mag er wezen. Er is gekozen voor een neutraal kleurenpalet met mooie warme kleuren, zoals grijs en bruin. Op de vloer vind je warme houtlook tegels, terwijl de wanden bekleed zijn met strakke bijna naadloze grijze wandtegels.

Wat ook erg fijn is, is dat er een raam is gecreëerd in de badkamer, zodat het wordt voorzien van natuurlijke lichtinval. Deze brede strook vind je boven het bad.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply