Industriële badkamers, Kleine badkamers voorbeelden

In deze kleine stoere badkamer vind je een mooie bad-douche-combinatie!


Dit is de badkamer van het Apt. No1 project, die begin dit jaar gerealiseerd is door de interieur architecten van interieur- en archtiectenbureau RUST. De Russische ontwerpers hebben een uitdagend project gekregen, om een interieurontwerp en inrichting te maken voor appartement in een industrieel pand, gelegen in Tel Aviv in Israël. Het appartement heeft een totale woonoppervlak van net iets minder dan 100m2, en is ingericht met twee badkamers. Hieronder gaan we een kijkje nemen in één van die badkamers!

In deze kleine stoere badkamer vind je een mooie bad-douche-combinatie!

Modern chic interieur met een industrieel tintje

Het interieur van het appartement kan je omschrijven als modern chic met een industrieel tintje. Deze stijl herken je door heel het appartement, ook in beide badkamers. Hoewel de stijl wel herkenbaar is, zijn de twee ontwerpen voor de badkamers totaal anders. De badkamer en suite, die ingericht is voor de master bedroom, heeft een iets meer donkere kleurenpalet gekregen, terwijl deze badkamer juist lichter is.

Kleine badkamer

Dit is vrij kleine badkamer. In totaal is het misschien maximaal 3m2. Omdat ze zowel een bad als een douche willen hebben, hebben ze deze gecombineerd. Om ervoor te zorgen dat je bad kunt douchen, zonder dat het water alle kanten op gaat, hebben ze over de gehele breedte van het bad een glazen douchewand inclusief een bijbehorende deur geplaatst. Het ziet er super strak en chic uit.

In deze kleine stoere badkamer vind je een mooie bad-douche-combinatie!

Witte wandtegels en zwarte hexagontegels

Alle wanden zijn betegeld met mooie witte rechthoekige tegels, terwijl er op de vloer super leuke donkere hexagontegels liggen. De witte voegen zorgen ervoor dat de tegels goed in het oog springen. Dit hebben ze gecombineerd met verschillende stoere zwarte accenten, zoals de handdoekenrek binnen in de douche, de zwarte douche in het plafond, de handdouche en de kraan van het bad.

Houten badkamermeubel

Als badkamermeubel hebben ze gekozen voor een stoere op maat gemaakte houten badkamermeubel. Deze is groot en bevat laden in verschillende formaten. Ook die zijn afgewerkt met stoere zwarte stalen deurgrepen. Het witte marmeren wastafelblad geeft het geheel een hele chique uitstraling, samen met de rechthoekige witte wastafel daar bovenop.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply