Luxe badkamers voorbeelden, Moderne badkamers voorbeelden

Moderne luxe badkamer met een authentieke sfeer


Modern en luxe, maar toch ook een beetje authentiek. Zo zou je het ontwerp van deze badkamer kunnen omschrijven. Het is ontworpen door de ontwerpers van One SEED Architecture + Interior uit Canada, die een woning hebben ontworpen en ingericht gelegen in Vancouver. Het gaat om een familiewoning, die al door drie generaties wordt bewoond. Voor deze generatie werd het wel tijd om het eens goed te verbouwen. Het resultaat is geweldig. Meerdere generaties zullen er hierna van kunnen genieten. Hoe de badkamer is geworden. Dat zie je hieronder!

Moderne luxe badkamer met een authentieke sfeer

Moderne gemakken

De badkamer is ingericht op de hoek van de woning. Dit houdt in dat je ramen hebt aan twee zijden in de badkamer. En dit betekent veel lichtinval, heel veel lichtinval. Dat is natuurlijk erg prettig in een badkamer. Het is vrij ruim, waardoor de badkamer ingericht kan worden met veel moderne voorzieningen. Denk aan een grote houten badkamermeubel met ladekasten, met daarop dubbele wastafels, bijbehorende inbouwkranen en dubbele spiegels. Daarnaast vind je een modern toilet. Op de hoek van de badkamer, bij de twee grote ramen, is het moderne vrijstaand bad geplaatst. En in de andere hoek vind je nog een aparte inloopdouche. De inloopdouche zelf is ook erg luxe ingericht met een regendouche set en een nisjes in de muur voor het plaatsen van kleine flesjes. Veel meer moderne gemakken kan je dus eigenlijk niet hebben in een badkamer.

Moderne luxe badkamer met een authentieke sfeer

Moderne luxe badkamer met een authentieke sfeer

Authentieke uitstraling

De badkamer is super modern en ook luxe, maar het heeft tóch een authentieke sfeer. Dit is te danken aan het houten plafond, die ze hier gecombineerd hebben met mooie glanzende vloertegels en gestuukte wanden. De wanden bij het vrijstaand bad hebben ze betegeld met hele mooie wandtegels met een natuurstenen look, passend bij het authentieke houten plafond.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply