Luxe badkamers voorbeelden

In deze luxe badkamer hebben ze hexagontegels met een visgraat houten plafond gecombineerd!


Het ontwerp van deze badkamer is gemaakt door interieurontwerpster Becki Owens, als onderdeel van het inspirerende Summit Creek project. Het is een super mooie badkamer geworden, ingericht met veel moderne voorzieningen. Kijk snel verder en raak geïnspireerd!

In deze luxe badkamer hebben ze hexagontegels met een visgraat houten plafond gecombineerd!

Het is een hele ruime badkamer, en dankzij de hoekligging, is de badkamer voorzien van twee ramen. Een klein raampje bij de douche en een hele grote raam bij het bad, zorgen ervoor dat de badkamer heel veel natuurlijk licht binnen krijgt.

Hexagontegels en visgraat houten plafond

De ontwerpster heeft grote matzwarte hexagon tegels met witte voegen op de vloer en klassieke witte metrotegels aan de muren gecombineerd. Het meest opvallende is het plafond, die is namelijk volledig bekleed met visgraat houten planken. Dit is niet alleen erg bijzonder, de houten planken geven de badkamer ook een sfeervolle en warme uitstraling. In het plafond zijn strakke inbouwspots verwerkt, maar er zijn ook hele mooie hanglampen opgehangen.

Visgraat houten plafond badkamer

Ruime inloopdouche

Bij het kleine raampje is dus de douche ingericht, een mega ruime inloopdouche over de hele breedte van de muur. Naast een luxe douche in de muur, is er ook een douche in het plafond verwerkt. Met op maat gemaakte glazen wanden en een bijbehorende glazen deur, kan de douche volledig afgesloten worden.

Zwart vrijstaand bad op pootjes

Vrijstaand bad bij het raam

Bij het grote raam vind je het bad, een mooi matzwarte bad op pootjes, gecombineerd met een bijpassende luxe kraan. Daarbij vind je ook enkele mooie details zoals het houten krukje met de marmeren zitting en de chique gouden haken aan de muur, waar handdoeken aan gehangen kunnen worden.

Badkamermeubel

Als badkamermeubel is er gekozen voor een op maat gemaakte zwevende houten meubel met dubbele wastafels. De meubel is afgewerkt met zwarte deurgrepen en een luxe marmeren werkblad. Aan de achterwand vind je een grote spiegel en twee kleine wandlampen.

Houten badkamer meubel met marmeren blad

Vintage vloerkleed badkamer

Een neutraal vintage vloerkleed voegt warmte en patroon toe, terwijl het neutrale kleurenschema behouden blijft.

Bron: Beckiowens.com

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply