Moderne badkamers voorbeelden

Inspirerende badkamer renovatie uit Barcelona


Deze badkamer is onderdeel van een heel bijzonder project. Interieur- en ontwerpbureau Dröm Living kreeg namelijk de opdracht om een woning uit Barcelona te renoveren. Niet zomaar een renovatie, het bijzondere van dit project, is dat het gaat om een super mooi monumentaal pand, waar nog nooit iets aan was gedaan. Je kan het al raden, alles was super gedateerd. Van de keuken tot aan de badkamer. Maar alles werd aangepakt. Hieronder kunnen jullie zien hoe de oude badkamer omgetoverd is tot een super mooie moderne badkamer!

Inspirerende badkamer renovatie uit Barcelona

Geometrische vloertegels hergebruikt

De badkamer was super gedateerd, maar er zat ook iets wat wel heel mooi was, namelijk de originele vloertegels. Prachtige vintage geometrische vloertegels, die ze dan ook hebben gerestaureerd en bewaard. Dit hebben ze gecombineerd met moderne witte glanzende tegels aan de wanden. Het bovenste gedeelte van de muren is strak gestuukt en wit geschilderd.

Inspirerende badkamer renovatie uit Barcelona

Badkamermeubel met houten deuren

De oude douche is vervangen door een nieuwe douchecabine, voorzien van een nieuwe glazen douchewand en een strakke regendouche uit het plafond. Naast de douche vind je het toilet en de grote brede op maat gemaakte badkamermeubel.

Ze hebben gekozen voor een moderne badkamermeubel, die afgewerkt is met sfeervolle eikenhouten deuren en witte deurgrepen. Het hout geeft veel sfeer en warmte aan de badkamer. Niet alleen de onderste kasten, maar ook de wandkast daarboven heeft een houten deur gekregen, gecombineerd met spiegeldeurtjes. Deze is aan de onderkant bovendien voorzien van mooie moderne led verlichting.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply