Luxe badkamers voorbeelden

Exclusieve badkamer van een loft appartement


Je zou het niet zeggen, maar dit is de badkamer van een stoer loft appartement. Een loft appartement gelegen in Moskou, die ontworpen en ingericht is door architectenstudio In House Design. In plaats van een rauw en industrieel ontwerp, hebben ze het loft appartement ingericht met een luxe en zelfs beetje een vrouwelijk tintje. Houd je dus van exclusieve badkamers? Kijk dan snel verder en raak geïnspireerd!

Exclusieve badkamer van een loft appartement

Marmeren tegels

De badkamer is volledig betegeld met grote carrara witte tegels, de vloer én de wanden. Deze marmeren tegels geven de badkamer een exclusieve uitstraling. Maar ook de rest van de badkamer straalt heel veel luxe uit. Zo is er een hele ruime inloopdouche ingericht over de hele breedte van de badkamer. De inloopdouche is voorzien van een glazen wand, een spiegelwand en een bijbehorende glazen deur. Binnen is een grote nis in de muur gecreëerd, waar kleine flessen een plekje hebben gekregen. Ook de stoere mat zwarte regendouche set is geweldig.

Exclusieve badkamer van een loft appartement

Zwarte accenten

Het zwart komt op meer plekken terug in de badkamer. De zwarte handdoekstangen, de zwarte designradiator, de stoere rek, bestaande uit een zwarte stalen frame en rustieke houten planken, het zwarte stalen krukje, de zwarte wastafelkraan, noem maar op.

Als badkamermeubel hebben ze gekozen voor een mooie houten meubel met twee grote ladekasten boven elkaar. Deze hebben ze tegen de douchewand geplaatst, maar daarboven een op maat gemaakte spiegelwand. Een creatieve oplossing!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply