Retro badkamer

Moderne retro badkamer door Shoko design


De interieurarchitecten van Shoko design hebben in super leuk appartement ingericht in een stoere retro stijl. Grijs geschilderde muren, warme sfeervolle houten vloer, patroontegels in de keuken, mintgroene SMEG koelkast, een stoere bakstenen muur in de slaapkamer, noem maar op. En ze hebben ook een hele mooie badkamer ontworpen waar de bewoners erg blij mee zijn.

moderne-retro-badkamer-shoko-design

Zwart witte patroontegels

Net als in de keuken is er ook in de badkamer gekozen voor vloertegels met een mooi zwart wit patroon. De band van zwarte tegels aan de randen van de badkamer geeft de badkamer de retro sfeer die past bij de stijl van het appartement. Deze mooie vloer hebben ze gecombineerd met witte en grijze metrotegels.

zwevende-huten-badkamermeubel

Witte en grijze metrotegels

Het muurtje waar de inbouwreservoir is ingericht is betegeld met grijze metrotegels, terwijl de muur daarboven bekleed is et mooie warme houtenplanken. De witte metrotegels vind je aan de wanden van de inloopdouche. Een comfortabele inloopdouche voorzien van een luxe regendouche set en een luxe glazen deur.

Direct naast de deur vind je de badkamer meubel en inbouwwastafel. Een zwevende badkamermeubel van hout, die gecombineerd is met een eenvoudige zwarte spiegel daarboven.

zwevende-badkamer-meubel

grijze-metrotegels-retro-badkamer

Bron: Nowoczesnastodola.com

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply