Kleine badkamers voorbeelden

Klein badkamerontwerp door Makridis Associates


Deze mooie badkamer is een ontwerp van Makridis Associates. De Griekse ontwerpstudio heeft in Thessaloniki in Griekenland een super mooi en stoer appartement ontworpen in 2017. Ze hebben gebruik gemaakt van mooie en stoere materialen, zoals staal en hout. Zo vind je in de woonkamer een houten plafond, houten wandbekleding en stoere zwarte stalen kozijnen. Het appartement heeft in totaal twee badkamers. De badkamer hieronder is de gastenbadkamer. Mooi!

Klein badkamerontwerp door Makridis Associates

Praktische indeling

Het is een kleine badkamer, die wel erg praktisch en stijlvol is ingericht. Er zijn twee gedeeltes gecreëerd. Aan de linkerkant vind je de inloopdouche en het toilet. Dit gedeelte is middels een glazen schuifdeur gescheiden van het andere gedeelte, waar de badkamermeubel en de wastafel ingericht zijn. Er is gekozen voor een mooie whitewash houten werkblad, met daaronder twee losse ladeblokken op wieltjes.

Klein badkamerontwerp door Makridis Associates

Patroontegels

De vloertegels springen in het oog. Er is gekozen voor hele leuke geometrische patroontegels, die linkerkant van de badkamer doorlopen aan de muur. De overige muren zijn strak gestuukt en lichtgrijs geschilderd.

Leuke decoratie

Naast alle basiselementen in de badkamer tref je ook een aantal bijzondere vormen van decoratie aan. De vintage vierwieler is daar een heel mooi voorbeeld van. Een speelgoedauto die als muurdecoratie aan de muur is gemonteerd. Een ander voorbeeld zijn de drie dierenkoppen naast de spiegelkast. Deze kunnen ook als haakjes gebruikt worden voor bijvoorbeeld sieraden.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply