Moderne badkamers voorbeelden

Moderne badkamerontwerpen door Designrocks


Vandaag willen we jullie weer inspireren met twee badkamers. Het zijn de badkamers van een stoer appartementen die in 2017 ontworpen en ingericht is door Russisch interieur- en architectenbureau Designrocks. Zij hebben een modern, stoer interieurontwerp gerealiseerd met gebruik van mooie materialen. Hout, staal en beton spelen een belangrijke rol. Dit zie je ook heel mooi terugkomen in de badkamerontwerpen.

Moderne badkamerontwerpen door Designrocks

Betonlook tegels

Beide badkamers zijn ingericht in dezelfde stijl, maar er zijn ook een aantal verschillen. Zowel op de vloer als aan de wanden tref je mooie rechthoekige betonlook tegels aan. In de ene badkamer vind je een bad-douche-combinatie, terwijl er in de andere badkamer gekozen is om er een ruime inloopdouche in te richten, die volledig afgesloten is met een glazen douchewand en deur.

Ronde en rechthoekige vormen

De zwevende badkamermeubels zijn modern. De ene is zwart en de ander wit. Op de ene is een ronde wastafel geplaatst, op de ander een rechthoekig. Voor de ene is er gekozen voor een ronde spiegel, voor de andere een grote rechthoekige spiegel, Beide zijn voorzien van een strakke inbouwkraan. Toch erg leuk om te zien wat het verschil is tussen ronde en rechthoekige vormen.

Moderne badkamerontwerpen door Designrocks

Moderne badkamerontwerpen door Designrocks

Fotografie: Sergey Krasyuk

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply