Kleine badkamers voorbeelden

Kleine badkamer met een slim ontwerp


Rust architecten uit Israël kreeg vorig jaar de opdracht om een interieurontwerp en indeling te realiseren voor een appartement. Een klein appartement gelegen in Tel Aviv met een totale woonoppervlakte van slechts 53 vierkante meters. Klein dus, maar dankzij een praktische indeling, slimme ontwerpoplossingen en een mooi interieurontwerp, is het tóch een heel fijn appartement geworden. Alles in het appartement is aangepakt. De woonkamer met open keuken, de slaapkamer, het toilet, en hieronder kunnen jullie zien hoe de nieuwe badkamer eruit ziet!

Kleine badkamer met een slim ontwerp

Wandkastje voor het raam

Zoals je kan verwachten, is het een vrij kleine badkamer. Het is nog geen drie vierkante meter, maar net als het appartement zelf, is het een hele fijne kleine badkamer geworden. Er zijn twee kleine raampjes aanwezig. De ene raam vind je aan de buitenmuur in de inloopdouche. En de andere raam vind je boven de wastafel. Ze hebben hier iets heel leuks en bijzonders voor bedacht. De spiegelkast hebben ze namelijk volledig op maat gemaakt, zodat het raampje bedekt. Als de spiegelschuifdeurtjes gesloten zijn, dan is het raam zichtbaar. Als de deurtjes gesloten zijn, dan is het raam niet zichtbaar.

Kleine badkamer met een slim ontwerp

Glazen douchewand

De inloopdouche is vrij ruim. Er is een op maat gemaakte glazen douchewand gemaakt, waar een bijbehorende glazen deur in verwerkt is. Omdat de glazen wand over de hele breedte en hoogte loopt, is het ook een soort scheidingswand geworden in de badkamer. Binnen in de inloopdouche vind je een luxe regendoucheset, met een handdouche aan de muur, en een grote stortdouche uit het plafond.

Kleine badkamer met een slim ontwerp

Ook de badkamermeubel is volledig op maat gemaakt. Een stijlvolle eikenhouten meubel, waar een moderne witte opbouwwastafel op geplaatst is. Op de vloer vind je mooie natuurstenen vloertegels, gecombineerd met eenvoudige witte vierkante wandtegels aan de wanden.

Bron: Rustarch.com

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply